RECLAMATIES

VERKEERDE LEVERING OF BESCHADIGING?

Natuurlijk kan het gebeuren dat we iets leveren dat niet helemaal goed is. Het is en blijft immers handwerk. Mocht dit het geval zijn neem dan zo snel mogelijk (binnen 7 dagen) contact met ons heb en we zorgen voor een passende oplossing.

FATES RETOUR SERVICE
Heeft u binnen 7 dagen contact opgenomen betreft een foute levering dan kunt u gebruik maken van FATES retour service.

Fates is aangesloten bij Sendcloud die voor ons de verzendingen afhandelt. Over het algemeen maken wij gebruik van post.nl en DHL.
Wilt u een pakket retour zenden? klik op onderstaande button en houdt uw track and trace nummer bij de hand:Wij raden u dringend aan hiervan gebruik te maken. Zo kunnen u en wij nooit problemen krijgen als een pakket niet is ontvangen. 
De risico’s van het retour verzenden zijn voor u. U betaalt dus zelf de kosten voor het terugsturen van een pakket. De kosten voor het opnieuw verzenden van een product nemen wij voor onze rekening.Maakt u geen gebruik van de retour service en raakt het pakket kwijt dan is Fates daar niet verantwoordelijk voor. 

Waarom worden de retourkosten in rekening gebracht?

Wij betalen voor u de nieuwe verzendkosten bij het opnieuw versturen van een pakket of product. Mocht u willen ruilen dan vinden we het wel zo eerlijk als u zelf de retourkosten betaald. 

EEN KLANT KOMT TERUG MET EEN FATES SIERAAD
Komt een klant terug met een sieraad wat kapot is gegaan. Natuurlijk heel vervelend. Overleg even met ons. In sommige  gevallen kunnen wij het sieraad repareren. Soms is het een kwestie van verkeerd gebruik of gewoon ouderdom. Meer informatie over onderhoud.
Let op!!. Stuur nooit een sieraad terug zonder overleg, dit ter voorkoming van teleurstellingen en verzendkosten. 

Goed gebruik en onderhoud is van belang om onze sieraden zo lang mogelijk mooi te houden.
Klik hier voor meer informatie over onderhoud.

Informeer uw klant hierover zodat eventuele problemen vermeden kunnen worden.

Bel ons gerust wanneer er problemen zijn. We hechten aan een goede service. Voor u en uw klant. ( 06 41653000, Rita Radoux)

 

Many ways to buy Fates jewellery for your shop

FATES SHOWROOM AT THE TRADEMART IN UTRECHT IS CLOSED!

*COME TO OUR NEW SHOWROOM/ STUDIO 3:
Touwbaan 38, Leiderdorp

*WWW.FATESBUSINESS.COM
Wholesale webshop

*WHOLESALE PLATFORMS
Faire.com
Orderchamp.com

header.site-header.border-bottom.logo--left{ background-color: #000000; }