ALGEMENE VOORWAARDEN

Niet  voor consumenten.

De Fatesbusiness webshop is bedoeld voor bedrijven met een officiele KvK inschrijving en BTW nummer. Wij leveren via deze site niet aan consumenten.

Gebiedsbescherming.
Fates biedt gebiedsbescherming. Dit betekent dat in gebieden per 100.000 bewoners maximaal 1 verkooppunt kan zijn mits er sprake is van regelmatige inkoop. Dit ter beoordeling van Fates. Wij bieden echter meerdere collecties aan. Wilt u bijvoorbeeld alleen cubes verkopen en geen andere producten van ons dan bestaat de mogelijkheid voor andere winkeliers om deze producten wel te verkopen. Uiteraard is overleg altijd mogelijk.

Retourneren?
Aangeschafte producten kunnen in principe niet worden geretourneerd. Controleer uw bestelling goed en neem bij eventuele reclamaties zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) contact met ons op. Per mail op info@fates.nl of bel even naar Rita Radoux 06-41653000. We gaan ervan uit dat we een oplossing vinden voor eventuele problemen.

Minimum orderbedrag:

Het minimum orderbedrag is 100,- euro.

Hoe snel wordt uw order verwerkt.
Bestelt u met name sieraden uit de cube collectie dan leveren wij over het algemeen binnen 10 werkdagen. Mocht iets niet op voorraad zijn dan nemen wij even contact met u op zodat we over een alternatief kunnen overleggen.

De leer en stingray collectie kent een levertijd van rond de 15 a 20 werkdagen.

Alles wat eerder af is wordt natuurlijk direct verzonden.

Custom made.
Wij bieden uw klanten de mogelijkheid om sieraden naar eigen wens te laten maken. Bijvoorbeeld de colliers korter of langer, een andere combinatie van kleuren of edelstenen. Veel is mogelijk. Neem even contact met ons op voor overleg. In de meeste gevallen zijn er geen extra kosten aan verbonden (behalve verzendkosten).

Handmade.

Veel van onze producten worden met de hand gemaakt en zijn vaak van natuurlijke materialen. Kleine afwijkingen in kleur, maat en textuur zijn hierdoor mogelijk. Wij willen u vooral attenderen op de textuur van de stingray collectie. De huid van de rog is bezaaid met kleine schubjes die in grootte sterk kunnen variëren. Wij doen ons uiterste best dit goed te matchen maar kleine verschillen zijn mogelijk.

Onderhoud.

Uw klanten willen uiteraard zo lang mogelijk genieten van het unieke sieraad dat ze bij u hebben gekocht. Onderhoud is hierin natuurlijk van groot belang. U kunt uw klant hierin adviseren.
Lees meer onder het kopje onderhoud.