ALGEMENE VOORWAARDEN

Niet voor consumenten.

De Fatesbusiness webshop is bedoeld voor bedrijven met een officiele KvK inschrijving en BTW nummer. Wij leveren via deze site niet aan consumenten.

Gebiedsbescherming.
Fates biedt gebiedsbescherming. Dit betekent dat in gebieden per 100.000 bewoners maximaal 1 verkooppunt kan zijn mits er sprake is van regelmatige inkoop. Dit ter beoordeling van Fates. Wij bieden echter meerdere collecties aan. Wilt u bijvoorbeeld alleen cubes verkopen en geen andere producten van ons dan bestaat de mogelijkheid voor andere winkeliers om deze producten wel te verkopen. Uiteraard is overleg altijd mogelijk.

Retourneren?
Aangeschafte producten kunnen in principe niet worden geretourneerd. Controleer uw bestelling goed en neem bij eventuele reclamaties zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) contact met ons op. Per mail op info@fates.nl of bel even naar Rita Radoux 06-41653000. We gaan ervan uit dat we een oplossing vinden voor eventuele problemen.

Minimum orderbedrag:
Het minimum orderbedrag is 100,- euro. Wilt u onder de 100,- euro bestellen dan rekenen wij 8,- euro administratiekosten exclusief de verzendkosten.

Kortingen en kosten:
<100,- euro extra administratiekosten van 8,- euro excl. verzendkosten
>600,- euro krijgt u 3% korting ex btw
>1000,- euro krijgt u 5% korting ex btw
>1500,- euro krijgt u 7% korting ex btw

Binnen Nederland versturen wij franco vrij bij orders boven de 300 euro.

Verkoopprijzen.
De verkoopprijzen in uw winkel en webshop mogen marginaal afwijken van onze adviesverkoopprijzen. 
Bij vragen of twijfels, bel of mail ons even.

Hoe snel wordt uw order verwerkt.
Bestelt u met name sieraden uit de Cube collectie dan leveren wij over het algemeen binnen 10 werkdagen. Mocht iets niet op voorraad zijn dan nemen wij even contact met u op zodat we over een alternatief kunnen overleggen.

De leer en stingray collectie kent een levertijd van rond de 15 a 20 werkdagen.

Custom made.
Wij bieden uw klanten de mogelijkheid om sieraden naar eigen wens te laten maken. Bijvoorbeeld de colliers korter of langer, een andere combinatie van kleuren of edelstenen. Veel is mogelijk. Neem even contact met ons op voor overleg. In de meeste gevallen zijn er geen extra kosten aan verbonden (behalve verzendkosten).
Let op!!! Het minimum orderbedrag bedraagt 100,- euro. Wilt u onder de 100,- euro bestellen dan rekenen wij 8,- euro administratiekosten exclusief de verzendkosten. 

Handmade.
Veel van onze producten worden met de hand gemaakt. Kleine afwijkingen in kleur, maat en textuur zijn hierdoor mogelijk. Wij willen u vooral attenderen op de textuur van de stingray collectie. De huid van de rog is bezaaid met kleine schubjes die in grootte sterk kunnen variëren. Wij doen ons uiterste best dit goed te matchen maar kleine verschillen zijn mogelijk.

Onderhoud.
Uw klanten willen uiteraard zo lang mogelijk genieten van het unieke sieraad dat ze bij u hebben gekocht. Onderhoud is hierin natuurlijk van groot belang. U kunt uw klant hierin adviseren. 

Lees meer onder het kopje onderhoud.

Verkoop via beurzen, markten en overige events.
Binnen Nederland zijn er honderden leuke markten, beurzen, braderieen, festivals enz.  Wellicht overweegt u hieraan deel te nemen. Betreft het bijvoorbeeld een braderie in uw eigen straat dan is dat uiteraard prima. Wilt u deelnemen aan andere evenementen let dan op of er niet al een andere deelnemer is die de sieraden van Fates verkoopt. Deelname aan beurzen dient u dan ook in overleg met ons te regelen. 
Ook kunnen wij dan uw evenement op onze face book pagina zetten of in onze consumenten nieuwsbrief!

Bij twijfel of vragen bel of mail ons. 
Let op: wij leveren onze sieraden niet in consignatie. Tenzij anders met u overeen gekomen.

De producten van Fates op uw webshop.
Veel winkeliers hebben naast een fysieke winkel ook een webshop. Uiteraard kunt u de sieraden van Fates ook via uw webshop aanbieden. Hiermee verhoogt u uw verkoopkansen. We willen u hierbij natuurlijk graag helpen en bieden u een WEBSHOP PAKKET aan.

SPELREGELS VOOR ONLINE VERKOOP:

* Beeldmateriaal wordt door Fates aangeleverd in de vorm van een WEBSHOP PAKKET. Het is niet toegestaan om eigen beeldmateriaal te gebruiken. 
* Let op dat u de actuele collecties op uw site heeft staan. 
*  De collecties dienen aangeboden te worden onder de merknaam en het logo van Fates. Onze collecties aanbieden onder uw eigen merknaam is niet toegestaan.
Logo's van Fates zitten in het webshop pakket.
* Verkoop via andere digitale verkoopkanalen zoals onder andere Bol.com, Amazone, Ebay en Etsy zijn niet toegestaan.
* De verkoopprijzen op uw webshop dienen dezelfde te zijn als in de fysieke winkel en mogen marginaal afwijken van onze adviesverkoopprijzen.
Bij vragen of twijfels, bel of mail ons even.
*  Fates verkoopt haar collecties niet aan webshops only. Dus heeft u alleen een webshop dan kunnen we helaas niet aan u leveren. Uitzonderingen zijn hierop mogelijk, denk hierbij aan klanten die verkopen via markten en beurzen en daarnaast een webshop hebben. Dit kan uitsluitend in overleg met ons. 
* Voor alle overige vragen of ideeën horen we graag van u. 

Herzien op 4 oktober 2019.

Many ways to buy Fates jewellery for your shop

FATES SHOWROOM AT THE TRADEMART IN UTRECHT IS CLOSED!

*COME TO OUR NEW SHOWROOM/ STUDIO 3:
Touwbaan 38, Leiderdorp

*WWW.FATESBUSINESS.COM
Wholesale webshop

*WHOLESALE PLATFORMS
Faire.com
Orderchamp.com

header.site-header.border-bottom.logo--left{ background-color: #000000; }